Jurassic World 3: Dominion (Aarhus, NFB Aarhus C)

Biograftur arrangeret af PROSA og Lån & Spar

Arrangementet er gratis for medlemmer af PROSA. Tag en ledsager med for 101 kr.

Bemærk at: Hvis din ledsager ikke er medlem af PROSA, så skal ledsageren selv købe billet via arrangementstilmeldingen som ikke-medlem. Du kan ikke tilmelde din ledsager med dit log-in.

For ledsager(e):
Klik på "Tilmeld arrangement" og derefter på "Klik her, hvis du ikke er medlem" og fortsæt derfra. Du skal oplyse fornavn, efternavn og e-mail og kommer derefter til betaling.

Vi reserverer ikke biografsæder på forhånd. Vi deler billetter ud før filmstart (fra kl. 17.30) ved sal 2 i NFB Aarhus C, Sankt Knuds Torv 15. Kom i god tid for at få plads ved siden af hinanden.

Lån & Spar Bank vil, inden filmen starter, fortælle kort om de medlemsfordele, som du kan få i Lån & Spar, når du er medlem af PROSA. Du vil i salen kunne deltage i deres elektroniske konkurrence og måske blive den heldige vinder af et Supergavekort på 500 kroner. Vinderen vil blive kontaktet dagen efter og modtage gavekortet på sin mail.

Program - Kom i god tid og få din billet
17.30-18.15 Udlevering af billetter ved sal 2. Billetuddelere har PROSA T-shirts på.

PROSA står klar med deltagerliste og printede billetter.
Du bliver krydset af og får din billet. Vil I sidde sammen, så finder vi også ud af det. Det er først til mølle at vælge pladser.

18.00-18.15 På plads i salen
18.15-18.30 Intro og konkurrence ved Lån & Spar
18.30 – Filmen går i gang.

Om filmenhttps://www.kino.dk/film/j/ju/jurassic-world-3-dominion

'Jurassic World 3: Dominion' er den tredje film i den nye dinosaur-trilogi, der følger Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom. Plottet er hidtil ukendt, men på rollelisten er igen Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. Hovedrollerne fra Steven Spielbergs Jurassic Park er desuden tilbage: Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum. Filmen skal skrives af Colin Trevorrow, der også har stået bag de to andre, og den nyankomne Pacific Rim: Uprising-forfatterinde, Emily Carmichael.
'Jurassic World 3' vil blive produceret af Steven Spielberg, der stod bag de to første film i den oprindelige Jurassic Park-trilogi.

 

Dato

Start13. jun. 2022 18:30
Slut13. jun. 2022 21:00

Sted

Nordisk Film Biograf Aarhus C

Sankt Knuds Torv 15

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 101,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

85 ud af 139 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P - kursus@prosa.dk (Jonas og Toke)

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere