Terrariumworkshop i Odense

Vil du gerne skabe et smukt terrarium med eget økosystem? Så kom med til en spændende og lærerig aften!

Dette arrangement foregår i følgende byer: Aalborg, Aarhus, København og Odense. Vær sikker på, at du tilmelder dig arrangementet i den rigtige by.

OBS. Deadline for tilmelding til arrangementet er d. 24. september, én måned før arrangementet.

 

I samarbejde med plantecaféen Plukk afholder vi en terrariumworkshop, hvor PROSA stiller materialer til rådighed. En oplægsholder fra Plukk vil vejlede os i, hvordan man samler et terrarium.

Selve vejledningen varer ca. 1,5 time og inkluderer tips og tricks til pasning af terrariet i startfasen. Efter endt vejledning får du lov til at tage dit terrarium med hjem.

Vi mødes på PROSA-kontoret i Odense, hvor vi bygger terrarierne.

Har vi spiret et ønske om at opbygge dit helt eget økosystem? Eller har du grønne fingre? Så medbring dit gode humør og et viskestykke til denne kreative workshop.

Vi opkræver 100 kr. i depositum, som tilbagebetales ved fremmøde. Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen falder en måned før arrangementets afholdelse, da Plukk skal bestille levende planter hjem til alle deltagere.

OBS. Vi anbefaler, at du spiser hjemmefra, da der ikke bliver serveret mad til arrangementet.

HUSK at medbringe et viskestykke.

Om Plukk

Plukk startede med et ønske om at have fingrene mere i jorden og en fascination af planters egenskab til at ændre et indendørs rum.

Virksomheden blev startet i 2016 af Sacha og Andreas i deres studietid. Først med deres egen version af den japanske kokedama (japansk bindetradition). Siden kom Plantemarkedet og Plantecafeen, hvor der med erfaring kom en lyst og et behov for at skabe et mere moderne plantefirma, hvor man bruger planters naturlige egenskaber til at stimulere det visuelle sind. Og samtidig introducere nye områder med planter.

Dato

Start24. okt. 2021 18:00
Slut24. okt. 2021 20:30

Sted

PROSA Odense

Overgade 54, 5000 Odense C

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 100,00
Ikke-medlemKr. 400,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

10 ud af 15 pladser tilbage

Kontakt

svw@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere