Fagforeningernes rolle, Service fra PROSA

Læs hvad corona-virus betyder for din ansættelse

Foto: Shutterstock

Vi har samlet information om, hvordan du skal forholde dig som ansat under de skærpede sikkerhedsregler og hjemsendelse af medarbejdere.

Den seneste udvikling i antallet af smittede med coronavirus i Danmark kombineret med myndighedernes skærpede retningslinjer på en række vitale samfundsområder betyder en række ændringer i PROSAs normale aktiviteter for at forhindre yderligere smittespredning.

Få svar på dine spørgsmål om, hvad coronavirus kan betyde for dit arbejde

Det er en alvorlig situation, og PROSA følger myndighedernes officielle vejledning tæt. Vejledningen bliver løbende opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Vi opfordrer alle PROSAs medlemmer til at holde sig opdateret om den seneste udvikling og følge myndighedernes anvisninger.

Derudover har vi i samarbejde med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) udarbejdet en Q&A, som besvarer en række spørgsmål om, hvad coronavirus kan betyde for dit arbejde.

Møder og arrangementer

Alle de planlagte kurser og arrangementer er aflyst - i første omgang indtil den 1. april. Både kursusdeltagere og kursusholdere modtager særskilt besked. Vi håber på forståelse fra både medlemmer og samarbejdspartnere.

Alle bestyrelsesmøder, udvalgsmøder og interne møder er aflyst resten af marts, og alle PROSAs medarbejdere arbejder hjemmefra i de kommende to uger. Øvrige møder afholdes som telefonmøder eller udskydes til et senere tidspunkt.

Vi vil gøre vores yderste for at opretholde et højt serviceniveau for vores medlemmer. Du kan fortsat komme i kontakt med os både via elektronisk post og telefon, hvis du eksempelvis har spørgsmål til dine ansættelsesforhold eller har brug for juridisk rådgivning.

Læs hvordan du får kontakt til PROSAs rådgivere

Har du brug for at tale med vores jurister, så skriv til faglig@prosa.dk

Alle henvendelser vedrørende Min A-kasse skal ske til telefon 70 12 37 82 eller prosa@minakasse.dk

Har du spørgsmål af mere generel karakter, kan du skrive til prosa@prosa.dk

Vi opdaterer vores information om coronavirus, så snart der er grundlag for det.

Kommentarer

Log på Mit PROSA for at se eller skrive en kommentar til artiklen