Nyheder i C#11

For udviklere med et generelt kendskab til tidligere versioner af C#

C# er ét af verdens mest benyttede programmeringssprog og er kendt som et levende sprog, der hyppigt udvides med nye og bedre features, så det hele tiden er aktuelt. Nyeste version er C# 11, der for nyligt er udgivet og har flere nye features.

Vi gennemgår de helt nye elementer i C# 11, som er kommet til eller er forbedret siden C# 10. Vi vil introducere list patterns, required members, file-scoped types samt generic attributes og math support. Vi viser også de forskellige, markante forbedringer til eksisterende features, hvor for eksempel nameof, pattern matching samt string interpolation og string literals har fået brugbare ansigtsløftninger.


Webinaret henvender sig til udviklere, der har et generelt kendskab til tidligere versioner af C#, men gerne vil være helt up-to-date med alle de nyeste features.

Underviser
Jesper Gulmann Henriksen er Principal Engineer i en cloud-native udviklingsafdeling med fokus på miljø-services på .NET og Azure. Han har arbejdet med Microsofts teknologier gennem mere end 20 år i meget forskellige domæner som mission-kritiske systemer til luftfart, den finansielle sektor, krypto-sikkerhed, legetøj samt IoT.


Online. Direkte link bliver sendt pr. mail på dagen

Dette webinar bliver ikke optaget.

 

Dato

Start27. apr 2023 17:00
Slut27. apr 2023 19:00

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

86 ud af 110 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere