Online forløb i Grundlæggende C# - Modul 4

Håndtering af data og objekter i hukommelsen

I modul 4 (ud af 6 moduler) vil fokus være på dybere aspekter af Objektorienteret Programmering (OOP) med C#. Du vil lære at definere og anvende klasser og egenskaber, som er centrale for at skabe genanvendelig og velorganiseret kode. Nedarvning, et kraftfuldt princip inden for OOP, vil blive udforsket for at forstå, hvordan software kan udvikles mere effektivt gennem genbrug af kode.

Derudover vil der blive introduceret hukommelsesteori, som vil give en forståelse af, hvordan C# håndterer data og objekter i hukommelsen, hvilket er afgørende for at skrive effektive programmer.

Underviser
Michell Cronberg har mange års erfaring i C#-undervisning på Teknologisk Institut. Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og han underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er både underviser og konsulent, og han har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Kursusbevis: Deltager du på minimum 5 ud af 6 moduler – og har afleveret et aftalt antal opgaver – vil du modtage et kursusbevis.

 

Modul 5 – torsdag den 24. oktober 2024 fra kl. 17.00 til kl. 19.00

 

Modul 6 – torsdag den 31. oktober 2024 fra kl. 17.00 til kl. 19.00

 

Dato

Start10. okt 2024 17:00
Slut10. okt 2024 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

97 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk Mobil: 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere