PROSA/STUD

PROSA/STUD er lokalafdelingen for it-studerende og er din mulighed for at engagere dig i it-politik, studievilkår og faglighed. Det er let at være med, og du kan kaste dig over netop det, der interesser dig.

Bestyrelsen arbejder med kampagner om it-politiske emner som overvågning og automatisering, men også områder om studievilkår og diversitet. Vi kæmper mod SU-forringelser og for flere undervisningstimer på it-uddannelserne. Vi arbejder aktivt for et bedre studiemiljø, og vi taler de studerendes sag.

Bestyrelsen arbejder blandt andet for:

  • Flere aktiviteter på studiestederne. Studenterforeninger kan fx få økonomisk hjælp gennem vores lokalstøtteordning
  • Et bedre studiemiljø – også mentalt. Derfor arbejder vi på en kampagne om et bedre mentalt studiemiljø
  • En skarpere faglighed og mulighed for netværk og sparring. Vi afholder hvert år et gratis STUD-træf med et fagligt fokus for it-studerende
  • Mulighed for mere fællesskab og flere kompetencer på studiestederne. Vores dygtige organizere sørger for at afholde sociale arrangementer, oplæg og workshops på studiestederne. Kontakt vores organizere for at høre mere

Bestyrelsen mødes 8-10 gange årligt, alt efter hvad bestyrelsen vil arbejde med. Du er velkommen til at være med i bestyrelsen, skriv endelig til os for mere information. Du er naturligvis også velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, inden du stiller op til bestyrelsen.

Generalforsamling

Bestyrelsens medlemmer vælges på generalforsamlingen, der afholdes i forbindelse med det store årlige STUD-træf, men nye bestyrelsesmedlemmer er velkomne hele året, bare skriv til os.


Kontakt

Amanda Christiansen, forbundssekretær: ach@prosa.dk
Mathilde Kirk Damsgaard, ledelseskonsulent: mkd@prosa.dk