PROSA/STUD

PROSA/STUD er lokalafdelingen for it-studerende og er din mulighed for at engagere dig i it-politik, studievilkår og faglighed. Det er let at være med, og du kan kaste dig over netop det, der interesser dig.

Bestyrelsen arbejder med kampagner om it-politiske emner som overvågning og automatisering, men også områder om studievilkår og diversitet. Vi kæmper mod SU-forringelser og for flere undervisningstimer på it-uddannelserne. Vi arbejder aktivt for et bedre studiemiljø, og vi taler de studerendes sag.

Bestyrelsen arbejder blandt andet for:

  • Flere aktiviteter på studiestederne. Studenterforeninger kan fx få økonomisk hjælp gennem vores lokalstøtteordning
  • Et bedre studiemiljø – også mentalt. Derfor arbejder vi på en kampagne om et bedre mentalt studiemiljø
  • En skarpere faglighed og mulighed for netværk og sparring. Vi afholder hvert år et gratis STUD-træf med et fagligt fokus for it-studerende
  • Mulighed for mere fællesskab og flere kompetencer på studiestederne. Vores dygtige organizere sørger for at afholde sociale arrangementer, oplæg og workshops på studiestederne.
    > Kontakt vores organizere for at høre mere

Bestyrelsen mødes 6-10 gange årligt, alt efter hvad bestyrelsen vil arbejde med. Du er velkommen til at være med i bestyrelsen, skriv endelig til os for mere information. Du er naturligvis også velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, inden du stiller op til bestyrelsen. > Se vores mødeplan her

Generalforsamling

Bestyrelsens medlemmer vælges på generalforsamlingen, der afholdes i forbindelse med det store årlige STUD-træf, men nye bestyrelsesmedlemmer er velkomne hele året, bare skriv til os.


Kontakt

Amanda Christiansen, forbundssekretær: ach@prosa.dk
Mathilde Kirk Damsgaard, ledelseskonsulent: mkd@prosa.dk